NVIDIA INFINIBAND SWITCH

Benzersiz veri çıkışı ve yoğunluğu

Karmaşık iş yükleri, yüksek çözünürlüklü simülasyonları ultra hızlı işlemeye, muazzam boyuttaki veri setlerine ve paralel algoritmalara ihtiyaç duyar. Bu sürekli artan hesaplama ihtiyacına, dünyanın ilk ve tek tamamen boşaltılabilir ağ içi hesaplama platformu olan NVIDIA Quantum InfiniBand cevap veriyor. InfiniBand’in sağladığı mükemmel performans sıçraması sayesinde veri merkezleri az maliyet ve karmaşıklıkla ihtiyaçları karşılıyor.

Muazzam Veri Kapasitesi ve Ağ İçi Hesaplama ile Araştırmalarınızı Hızlandırın

NVIDIA Quantum InfiniBand switchleri, herhangi bir ölçekte cloud-native super hesaplama bağlantısı için tam switch sistemi ve yapı yönetim portföyü sunar. Quantum InfiniBand, ağın kendi kendini iyileştirme yeteneği, geliştirilmiş servis kalitesi (QoS), tıkanıklık kontrolü ve en yüksek uygulama verimi sağlayabilmek için uyarlanabilir yönlendirme gibi önemli yetenekleri sisteminize sağlar.

Sabit Yapılandırma Switchleri

Sabit yapılandırmalı NVIDIA Quantum InfiniBand switch ailesi, 64 portlu 400Gb/s engellemesiz bant genişliği ve düşük port-to-port gecikmeli  1U form faktörüyle performanslı yapı çözümleri sağlar. Bu switchler, raf üstü yaprak bağlantısı veya herhangi bir ölçekte veri merkezi switch ağları oluşturmak için idealdir.

Modüler Switchler

NVIDIA Quantum InfiniBand modüler switch ailesi, tek bir kutuda 2.048 bağlantı noktasına kadar 400 Gb/sn engellemesiz bant genişliği ölçeklendirerek düşük gecikme süresi ve en yüksek yoğunluğu sağlar. Çalışırken değiştirilebilir bileşenlere sahip akıllı tasarımı sayesinde benzersiz bir performans sağlar ve bir milyondan fazla düğüme ölçeklenebilen veri merkezlerinin oluşturulmasını kolaylaştırır.

ÜRÜNLER

NVIDIA Quantum-2 InfiniBand Switch Ailesi

NVIDIA Quantum-2 InfiniBand switchleri, daha az maliyet ve karmaşıklıkla yüksek başarımlı hesaplama (HPC), AI ve hiper ölçekli bulut altyapılarında benzersiz performans elde etmek için yüksek verim, Ağ İçi Hesaplama, akıllı hızlandırma motorları, esneklik ve sağlam bir mimari sunar.

NVIDIA QUANTUM-2 QM9700 sabit yapılandırmalı switchler hakkında bilgi alın >
NVIDIA QUANTUM-2 CS9500 modüler switchler hakkında bilgi alın >

NVIDIA Quantum-1 InfiniBand Switch Ailesi

NVIDIA Quantum-1 InfiniBand switchleri, yüksek bant genişliği performansı, düşük güç ve ölçeklenebilirlik sağlar. Gerekli sermayeyi ve işletme giderlerini azaltarak, en iyi yatırım getirisini sağlar. NVIDIA Quantum switchleri, gelişmiş yönlendirme ve tıkanıklık önleme yetenekleriyle veri merkezi bağlantısını optimize eder.

NVIDIA QUANTUM-1 QM8700 sabit yapılandırmalı switchler hakkında bilgi alın >
NVIDIA QUANTUM-1 CS8500 modüler switchleri >

100Gb/s InfiniBand Switch Ailesi

NVIDIA SB7800 switch serileri, port başına 100Gb/s tam çift yönlü bant genişliği sağlar. 1100 Gb/sn InfiniBand anahtar sistemleri, yüksek başarımlı veri merkezlerini hayata geçirmek için uygun maliyetli yapı taşları sağlar.

NVIDIA SWITCH-IB 2 SB7800 sabit yapılandırılmalı switchler hakkında bilgi alın >
NVIDIA SWITCH-IB 2 CS7500 modüler switchler >

100Gb/s InfiniBand Router

NVIDIA SB7880 InfiniBand router, altı taneye kadar farklı InfiniBand alt ağı arasında izolasyon ve bağlantı sağlar. Router, tamamen esnek 100Gb/s’lik 36 tane portu olan Switch-IB 2 tabanlıdır. Bağlantılı InfiniBand alt ağları, uygulama performansını maksimum düzeye getirebilmek için farklı ağ topolojilerine sahiptir.

Daha Fazla Bilgi Alın >

InfiniBand Switch Yazılımı

NVIDIA MLNX-OS®, yüksek başarımlı veri merkezlerinin InfiniBand switch işletim sistemidir. MLNX-OS ile ağlar oluşturmak, binlerce bilgi işlem ve depolama düğümü düğümüne ölçeklendirme sağlamasının yanında izleme ve provizyon yetenekleri sağlar

Ağ İçi Hesaplama

NVIDIA Quantum InfiniBand switchleri, Ölçeklenebilir Hiyerarşik Toplama ve Azaltma Protokolü’nü (SHARP) içerir. SHARP, HPC ve AI uygulamalarının performansını ve ölçeklenebilirliğini artırarak veri azaltma algoritmalarının yükünü boşaltır ve hızlandırır.

Ölçeklenebilir HPC Yazılımı

NVIDIA HPC-X®, kapsamlı bir MPI ve SHMEM/PGAS yazılım paketidir. HPC-X, araştırma ve endüstri uygulamalarını optimize etmek için InfiniBand Ağ İçi hesaplama ve hızlandırma motorlarından yararlanır.

Unified Fabric Manager (UFM)

NVIDIA UFM® platformu, veri merkezi yöneticilerine InfiniBand ağ altyapılarını verimli bir şekilde tedarik etme, izleme, yönetme ve proaktif olarak sorun giderme konusunda yetki verir.

En verimli ve yüksek performanslı ağı nasıl oluşturacağınızı öğrenin.

YIĞININIZI YAPILANDIRIN

SATIN ALIN